SLZ 1NN
BUKIT PERAKSI, SEMERAK,PASIR PUTEH, KELANTAN
Bukit
Peraksi merupakan nama yang cukup masyhur kepada seluruh rakyat Malaysia
sebagai salah satu lokasi untuk melihat anak bulan. Di sinilah letaknya SLZ INN
yang menyediakan kemudahan tempat penginapan dan berehat untuk pengunjung dan
pelawat yang ingin berkunjung ke Bandar Pasir Puteh, Pekan Kuala Besut, Jeti ke
Pulau Perhentian, Pengkalan TUDM Gong Kedak dan Pelabuhan Perikanan Tok
Bali.Berkonsepkan penginapan suasana kampung, SLZ INN dapat memberi anda
ketenangan sepanjang anda berada disini. Lokasinya yang terletak di kaki Bukit
Peraksi berhadapan dengan sawah padi yang terbentang luas membuatkan anda merasa
cukup selesa dan nyaman.
Di SLZ INN
Bukit Peraksi kami mempunyai 12 Bilik, 1 Unit Homestay 3 Bilik dan 1 Dewan
terbuka yang dapat menampung lebih kurang 100 orang pengunjung dalam satu masa.
Selain berfungi sebagai tempat penginapan, SLZ INN juga dibuka untuk tempahan
kepada agensi kerajaan, syarikat swasta dan orang awam untuk digunakan sebagai
tempat mengadakan program kem motivasi,
kem kerjaya, hari keluarga, majlis perkahwinan, Bengkel kebudayaan dan
sebagainya. Kemudahan-kemudahan lain yang terdapat berhampiran SLZ INN ialah
gelanggang futsal terbuka, Padang Bolasepak, Padang Bolajaring, Jungle Tracking
Bukit Peraksi dan Kedai Makan ALEMY MEGGI KETAM yang paling tersohor di
Kelantan.
Jarak SLZ
INN Bukit Peraksi dengan kawasan yang tersebut di bawah sebagaimana butiran
berikut :
-
Pelabuhan
Tok Bali 3 KM
-
Pantai
Peranginan Bisikan Bayu 3 KM
-
Pengkalan
TUDM Gong Kedak 7 KM
-
Agro
Vokasional Pasir Puteh 7 KM
-
Pekan
Kuala Besut 8 KM
-
Jeti
Ke Pulau Perhentian 8 KM
-
Kolej
Islam Sains Dan Teknologi (KIST) Kandis Bachok 8 KM
-
Bandar
Pasir Puteh 12 KM
-
IPG
Kampus Sultan Mizan Besut 12 KM
-
MRSM
Kota Putra Besut 12 KM
-
Bandar
Jerteh 15 KM
Di SLZ INN
Bukit Peraksi kami menawarkan kadar sewa bilik sepertimana berikut :
Anda ingin membuat tempahan atau pertanyaan sila hubungi :
Cikgu
Sulizi : 019-9369469 / 013-9148000
Cikgu Wan
Mayuni : 019-9347198
0 comments:
Post a Comment